Laan van Braets 42, 3328 LK, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

Bent u op zoek naar een koerier voor de verzending van uw pakket(ten)? XL Sterrenburg verzorgt transport- en koeriersdiensten binnen Europa. Koerier gezocht? Neem contact met ons op voor het vervoeren van uw zending(en)!

Koerier gezocht in Dordrecht?

XL Sterrenburg is gevestigd in Dordrecht. Het voordeel hiervan is dat wij snel kunnen werken in de regio Rotterdam. Koerier gezocht? Wij vervoeren verschillende soorten zendingen. Van (juridische) documenten tot reserve onderdelen voor een machine die stilstaat en van beladingspapieren tot internationale zendingen, bij XL Sterrenburg bent u aan het juiste adres. Een koerier gezocht in Dordrecht en omstreken? Bij ons betaalt u niet voor onnodige kosten. Wij bieden u scherpe prijzen aan. Meer weten over de kosten voor uw zending? Lees meer over onze tarieven.

Koerier gezocht? Kies voor XL Sterrenburg!

Het vervoeren van uw zending is voor onze ervaren koeriers geen enkel probleem. Wilt u weten waar uw zending zich bevindt? Op de hoogte gehouden worden wanneer er problemen zijn en profiteren van 24/7 service? Kies voor XL Sterrenburg en maak direct een afspraak voor een offerte op maat!

Koerier gezocht of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!