Laan van Braets 42, 3328 LK, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland

XL Sterrenburg is dé koerier uit Dordrecht! Wij verzorgen het vervoer van uw zendingen door heel Nederland. Wilt u iets naar het buitenland laten vervoeren? Ook dat is geen probleem. Wij verzorgen koeriersdiensten door heel Europa. Kies voor XL Sterrenburg als koerier in Dordrecht!

Koeriersdiensten op maat

Wij zijn een koeriersbedrijf uit Dordrecht. Wanneer u op zoek bent naar een koerier uit Dordrecht of omgeving bent u bij XL Sterrenburg aan het juiste adres. Wij verzorgen het transport van uw zending. Het is daarbij mogelijk om een offerte op maat aan te vragen, waar u uw wensen duidelijk kunt maken. Daarbij profiteert u onder andere van:

  • 24/7 service
  • Geen toeslagen in het weekend of op feestdagen
  • Persoonlijk contact met uw koerier
  • Onze koeriers zijn altijd bereikbaar
  • Scherpe prijzen

Daarom XL Sterrenburg als koerier Dordrecht

Omdat wij een koerier uit Dordrecht zijn, bent u voordelig uit als u op zoek bent naar een koerier in de omgeving van Rotterdam. Meer informatie vindt u op onze pagina over de tarieven.

U kunt bij XL Sterrenburg terecht voor koeriersdiensten, maar ook spoedtransport is voor ons geen enkel probleem. Wilt u gebruik maken van ons als koerier uit Dordrecht? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!